THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Search :)

luni, 21 februarie 2011

Despre carti, barfe si oameni de nota 10+infinit :)

Aveam in plan de mai devreme sa fac postarea asta, ca sa anunt niste lucruri foarte importante pentru mine si daca la un moment dat am zis ca o sa o scriu abia maine pt ca sunt foarte obosita, discutia care a avut-o Antonia mai devreme cu o "tipa", m-a provocat sa las oboseala deoparte si sa scriu totusi, azi.
Primul lucru pe care vroiam sa il anunt, este ca, in cursul saptamanii curente, o sa fie, in sfarsit gata si cea de a treia carte scrisa de mine, intitulata "Husky". E cartea la care eu tin cel mai mult, chiar daca povestea scrisa nu are nici o legatura cu mine personal. In afara faptului ca eu am scris-o si inventat-o, nu e bazata pe fapte reale sau pe vreo poveste de viata pe care eu o cunosc. Pur si simplu, am dat frau liber imaginatiei, dar sincer va spun,  sunt foarte mandra de rezultatul care e aproape de final. Cartea aceasta, am de gand sa o public pe publisher-ul cu care v-am obisnuit deja (LULU), dar, mai incolo ( in cursul anului curent) si in librariile din Romania. :) Dupa ce termin acest "proiect", cum imi numesc eu cartea, pregatesc o surpriza tuturor persoanelor dragi mie, care m-au ajutat si m-u sprijinit in ultimii trei ani, de cand am descoperit pasiunea mea pentru scris. Este vorba de un premiu special, dar mai multe nu o sa mai spun, sa nu stric surpriza promisa!

Acum, revenind la discutia Antoniei cu respectiva... Eu chiar nu ma pot abtine, cand vad oameni ca isi bat joc de munca celor din jur prin niste vorbe spuse din invidie. Ca sa stie odata toata lumea, nu e usor "sa faci ceva cu viata ta". Am auzit si eu ft ft multe replici rautacioase la adresa mea si a cartilor mele. Recunosc ca m-au durut dar, totodata m-au ajutat sa merg mai departe, sa am curajul necesar de A FACE CE IMI DORESC , NU CE VOR ALTII SA FAC. Si, cum spuneam, nu e deloc usor. Eu de exemplu, am scris astazi de la ora doi, pana acum, non-stop. Si mai rau e ca, am scris, am sters, iar am scris, iar am sters, pana a iesit ce mi-a placut! Asa ca am rugamintea enorma, de a atentiona persoanele care nu isi pot tine gura inchisa, sa inceteze sa mai criticati persoanele CARE TOTUSI FAC CEVA! Si, ca sa stiti si voi, nu fac pentru ca , asa cum spunea "cineva" , "se baga in seama cu x,y, z pe fb ca sa ii atraga atentia", fac pentru ca isi doresc asta. Si daca oameni speciali ca si:

Ioana Budeanu - care e o femeie in toata firea si are problemele ei
Carmen Plesea - care desi are ft ft ft multe pe cap
Antonia Ioana - care munceste si ea ceea ce ii place, si depune mult, mult efort
Ioana Popescu - care e editor sef si nu e usorrrrrrr
sau Cristi Ursea -  care e un prieten special <3

au un suflet bun si sunt dispusi sa dea o mana ajutor unui om care e la inceput de drum, nu stiu ce va tot ofticati voi atat!!!!!!

0 comentarii: