THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Search :)

joi, 24 martie 2011

Cel mai bun site de filme (in opinia mea)

       

Astazi, am primit un mesaj care m-a bucurat tare mult, pe facebook. Era de la un fost coleg de al meu, din clasele 1-4, care mi-a dat o veste minunata si anume, aceea ca si el ( impreuna cu niste prieteni) a creat ceva. Cum eu sunt "innebunita" dupa persoanele care isi pun talentele in aplicare, sau care decid "sa faca ceva cu viata lor" , sa spun asa, de la o varsta frageda, am decis sa fac aceasta postare despre mica lor "afacere", care, zic eu, e o afacere de viitor :) .
     
Astfel, va prezint site-ul lor : www.onlinemoviesplanet.com

       Din numele link-ului, va puteti da seama ca e un site cu filme. Ba mai mult, un site de filme online. Dar, pe langa faptul ca acest site contine filme de toate categoriile (actiune, comedie, aventura, drama, fantezie s.a.m.d), pe care le vizionati online, fara sa fie nevoie sa le mai descarcati, filmele de calitate superioara de pe acest site, vor putea fi vizionate cu subtitrare IN LIMBA ROMANA. 
       Sincera sa fiu, eu recomand Online Movies Planet cu mult drag, tuturor iubitorilor de filme. Pe langa lucrurile "de bine", mentionate mai sus, ganditi doar o clipa : de ce sa mai pierdeti timp descarcand filme, sa descoperiti apoi ca nu au subtitrare, sau o au intr-o limba pe care nu o intelegeti, sa pierdeti iar timp incercand sa gasiti o subtitrare care sa se potriveasca? Cand tot ce trebuie sa faceti, este sa dati un click pe link-ul de mai sus si in doar cateva minute puteti viziona ce film doriti, la cea mai buna calitate, cu subtitrari bine alese!
Eu sunt foarte incantata de ceea ce baietii au facut si stiu de acum, cand o sa am nevoie de o mica pauza, de cateva ore de relaxare, ce o sa fac :) 
      Baieti, va doresc mult succes in continuare! Fie ca site-ul vostru sa fie accesat de cat mai multe persoane si sa va bucurati de un succes pe masura muncii pe care, sunt convinsa ca ati depus-o, ca sa il realizati! Felicitari!

0 comentarii: