THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Search :)

joi, 31 martie 2011

Pauza :)

Si cand spun pauza, nu ma refer la activitatile mele strict profesionale. Ma refer ca vreau sa iau o pauza din, sa spunem, descoperirea lucrurilor intr-adevar adevarate pe lumea asta, cum ar fi : nedreptatea, falsitatea... Am descoperit intr-o zi lucruri pe care nu le-am descoperit intr-o viata intreaga (rusine mie). 
Am descoperit astazi ca prietenii ti-s prieteni pana atunci cand gresesc (culmea, tot ei), ca sunt multe fete carora le place viata, fete a caror denumire nu ar trebui sa fie "cu*ve". Asta e un cuvant atribuit minorelor cu 2-3 la activ :) Nu am gasit un cuvant bun pentru cele cu 7+, dar viata asta o ia razna. Cum spunea o fosta cunostiinta de a mea, se intampla ceva cu lumea asta. 
Nu doar ca TOATA LUMEA , e atat de ipocrita, ci si mai rau, ajungi sa faci lucruri, care sunt recunoscute mai tarziu drept meritul altuia, ajungi undeva, ca sa ti se reaminteasca de unde ai plecat, desi constiinta iti spune mereu asta.
Oricum, de azi, am luat o decizie importanta in viata mea. E vorba de acea ruptura, acea schimbare pe care fiecare dintre noi simte nevoia sa o " produca " uneori. S-a terminat de azi cu "Diana cea darnica", care da, si cand e vb sa primeasca, nu o mai cunoaste nimeni. S-a terminat cu " Diana cea care are incredere in prietenele ei, pentru ca sunt prietente adevarate", care m-ai tarziu "o ard" atat de rau pe la spate, incat parca nu isi mai poate recunoaste lumea din care face parte. Dar, mai ales, s-a terminat cu "Diana cea care iarta tot, accepta tot, care isi calca pe mandrie si pe sentimente, pentru altii". Sa fim seriosi! Daca totul se plateste in viata, atunci, o sa ma imbogatesc nu din cartiile pe care AVIZ AMATOARELOR : le-am scris, le-am publicat, le-am vandut si o mare parte a publicitatii pe care le-am facut-o, au fost pe propriile puteri. Si pentru persoanele care mi-au intins o mana de ajutor, tot respectul in continuare :).
Si sunt si persoane de acest gen, trebuie sa recunosc. Dar, sunt si persoane care, te ajuta azi, te "ridica" de unde ai cazut, ca maine sa te impinga si mai adanc. 
Asa ca, o sa iau o BINE MERITATA PAUZA ( daca va intrebati de ce o merit, o sa va spun : pentru ca am scris trei ani de zile ca sa ajung unde sunt, pentru ca am pierdut nopti scriind si paralel, ascultand prietene care s-au despartit de barbatii lor, dand sfaturi, agitandu-ma si batand la usi, trezindu-ma cu usi inchise in fata, bucurandu-ma cand primesc o sansa de afirmare, plangand cand ceva rau se intampla cu cei dragi mie s.a.m.d.) si o sa revin mai incolo, cu forte noi si proaspete. O sa imi iau acum viata de la inceput, o sa produc acea ruptura necesara, dintre copilarie si maturitate, dintre "o bataie de joc" si o "adevarata viata".

0 comentarii: