THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Search :)

miercuri, 11 mai 2011

I'm back :)

       In primul rand, am revenit pe blog, dar si pe facebook cu pagina mea de scriitoare ( puteti da like/comment aici ). Si, desi nu ma asteptam, odata cu acest comeback :) am avut parte si de foarte multe surprize. Am terminat ziua de ieri impresionata de niste vorbe minunate primite de la o persoana la care nu ma asteptam si am inceput ziua de astazi cu un sentiment imens de FERICIRE!
     Citeam aseara pe blog-ul "cuiva", o persoana pe care nu o cunosteam, aveam id-ul ei prin lista "de nu stiu cand", despre niste produse cosmetice pentru intretinerea parului. I-am cerut mai multe detalii pe mess, pentru ca mi se pareau a fi produse de calitate, care ma pot ajuta si pe mine (avand in vedere ca am un par greu de intretinut). Mare mi-a fost surpriza cand, dupa ce am dezbatut "problema", "Dedeea - fata cu boutique-ul cu minuni"  mi-a spus ca ea, desi nu stia (pana ieri) ca are id-ul meu, mereu m-a urmarit (din umbra, dar a facut-o). A mai spus ca i se pare impresionant ca la varsta mea am reusit sa scriu deja trei carti. Si stiti ceva? Mi-a crescut inima :) Pentru ca nu sunt multi cei care apreciaza munca mea si mai ales cei care nu pleaca urechea la barfele auzite pe aici pe acolo. Mai ales stiind cat de mult muncesc eu, nu am putut decat sa fiu mandra de mine si fericita citind toate cuvintele frumoase pe care mi le spunea. Aceasta fata, este dovada clara a faptului ca o vorba buna, face mai mult decat orice! Asa am adormit aseara, cu un sentiment enorm de fericire, care se datora celor cinci minute pe care aceasta domnisoara draguta mi le-a acordat :) Draga mea, iti multumesc frumos pentru cuvintele tale! Stii ca au insemnat foarte mult pentru mine!
      Urmatoarea mare bucurie, mi-au facut-o Cristi Ursea  si Irina Nitulescu. Cristi e un prieten vechi de-al meu (cei care ma cunosc pe mine, il cunosc si pe el cel putin din povestile mele), un om deosebit alaturi de care am invatat foarte multe lucruri importante atat pentru dezvoltarea caracterului si a personalitatii mele, cat si pentru carierea mea in devenire, de scriitoare. Despre Irina insa, nu as putea spune prea multe. Nu imi permit, pentru ca nu o cunosc personal (spre deosebire de Cristi), dar nu am cuvinte ca sa ii multumesc, pentru "colaborarea" sa, alaturi de Cristi, in realizarea copertii pentru noua mea carte Husky, care va fi publicata sper eu, in luna iunie. (Am promis, stiu, ca o voi publica mai repede, dar am avut un nou "obiectiv", care a cerut multa munca si mi-a ocupat cam tot timpul).

Asa arata coperta, de care sunt foarte, foarte mandra:


Va multumesc foarte, foarte mult, atat celor care ma sprijiniti, celor care credeti in mine, care imi oferiti ajutorul vostru (apreciez nemaipomenit de mult), cat si celor care ma "urmariti din umbra" ( asta nu va face mai putin importanti in ochii mei). Nu stiti cat de mult ma bucura sa descopar ca sunt oameni, pentru care eu insemn ceva, desi nu ma cunosc personal !  


3 comentarii:

Madlen spunea...

intr-adevar este de admirat pentru tot ceea ce faci.Felicitari!

Madlen spunea...

esti*

Diana Fanea spunea...

Iti multumesc frumos Madalina! :*